GedachtenInGang is opgericht door Paul Berghuis.
Van oorsprong is Paul verpleegkundige met meer dan 25 jaar ervaring binnen het verpleeghuis, verzorgingshuis, zwakzinnigenzorg, streekziekenhuizen en academische ziekenhuizen. Tevens heeft hij ervaring opgedaan binnen de thuiszorg en huisartsenzorg.

Tijdens zijn loopbaan had Paul zich als doel gesteld patiŽnten te confronteren met gedragsverandering. Het enige wat er dan te bieden is, zijn wat gereedschappen en wat regelgevingen. Een protocol is dan bindend. Makkelijk maar strikt. Verst(r)ikkend? Het confronteren had niet altijd goed resultaat. Was het niet de bedoeling de patiŽnt het harnas in te jagen? Nee.
Was provoceren dan de oplossing? Ja. En dat bleek na een opleiding tot provocatief coach.

Tijdens de opleiding werd Paul overtuigd van zijn kracht als coach en trainer. Sommige patiŽnten vroegen hem om meer te doen. Maar daar was geen ruimte voor binnen het beroep. Dan maar coachen buiten het vak. Eindelijk van zijn passie zijn beroep maken.

Paul coacht personen en traint groepen. Zijn inzet is toepasbaar bij zowel profit- als nonprofit organisaties.

Kwaliteiten: Sterk, open, enthousiasmerend, geduldig, gaat uit van eigen kracht en mogelijkheden, humoristisch, deelt kennis, praktisch, resultaatgericht en direct. O ja, eigengereid en vlijmscherp. Luistert goed en praat nog meer.
webdesign by webdressing